Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Mosselbordje met venkel op smaak gebracht met curry
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (+3€ suppl.)
of
  Zeeduivel met preipuree en garnaal afgewerkt met een saus van mosterd
of
Entrecote met witloof en champignonsaus,
vergezeld van aardappelkroketten

***
Dessert of koffie

Menu: 39,00 euro


Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Dessert of koffie

75,00 euro


Maandmenu

Carpaccio van rund (Holstein) licht gerookt met balsamico en salade van rucola

***
Coquille met structuren van bloemkool – pata negra(*)

***
Sorbet van de dag

***
Tarbotfilet op een bedje van champignons en prei, witte wijnsaus en garnaal
Of
Lamskroon met seizoensgroentjes en een saus van Porto
op smaak gebracht met mosterd uit Meaux

***
Dessert of koffie

 € 56,00 of 70,00 (*)

 


 

Suggesties

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)

Coquilles met structuren van bloemkool en pata negra

Carpaccio van rund (Holstein), licht gerookt met balsamico en salade van rucola

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeeduivel met preipuree en garnaal – saus van mosterd

Tarbotfilet op een bedje van champignons en prei, witte wijnsaus en garnaal

Salade met dagverse Oostende grijze garnalen (hand gepeld)

Lamskroon met seizoensgroentjes – saus van Porto afgewerkt met mosterd uit Meaux

 

Traiteur (enkel af te halen)

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)


12,00

9,00

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeeduivel met preipuree en garnaal – saus van mosterd

Tarbotfilet op een bedje van champignons en prei, witte wijnsaus en garnaal

Lamskroon met seizoensgroentjes – saus van Porto afgewerkt met mosterd uit Meaux

 

29,00

19,00

23,00

24,00