Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Mosselbordje op smaak gebracht met curry & Ricard
of
In huis gemaakte kroketten  met Oostendse grijze garnalen

***

soepje of sorbet

 ***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (3€ suppl)
of
    Pladijs met een tomatensalsa en zomerse mayonaise
of
Entrecote met witloof en een pittige champignonsaus

***

    Koffie of dessert

Menu: 41,00 euro


Kreeftenmenu

(Korte kreeftenmenu wordt geserveerd per 2pers)

 

Traditionele cocktail van kreeft

***

Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes(*)

***

Sorbet van de dag

***

kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook
of
Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

***

Koffie of dessert

 € 61,00 of 75,00 (*)


Maandmenu

Duo van gerookte heilbot en scampi – vinaigrette van bloemkool, wortel & gekarameliseerde ui

***

Zeeduivel – bouillon van dashi (tonijn) – boterboon - chorizo(*)

***

Sorbet van de dag

***

Tarbot op Oostendse wijze
of
Filet pur met snijbonen en spek – Madeirasaus & aardappelkroketjes

***

Koffie of dessert

 € 56,00 of 70,00 (*)

 


Gerechten van de kaart

Voorgerechten

6 Oostendse zomerse oesters 3/0

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Mosselbordje curry-Ricard

salade-garnaal met zijn garnituur

Lotte in een bouillon van dashi (tonijn) met boterboon en chorizo

Duo van gerookte heilbot en scampi met een vinaigrette van bloemkool, wortel ui

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Salade garnaal met zijn garnituur en verse frietjes

Filet pur met snijboon afgewerkt met spek en saus Madeira

Pladijs met een tomatensalsa en zomerse mayonaise

Tarbot op Oostendse wijze

  

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts


 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr)

Kreeft in helder nat met groentjes (per 100 gr)

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en garnaal (per 100 gr)