Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Gerookte eendenborst met gekarameliseerd witloof en afgewerkt met geitenkaas
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (+3€ suppl.)
of
  Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham
of
Stoofpotje van hert vergezeld van seizoen groentjes en amandelkroketten

***
Dessert of koffie

Menu: 39,00 euro


Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Dessert of koffie

75,00 euro


Maandmenu

Duo van zalm met cevenne ui en een bieslook mayonaise

***
Gebakken ganzenlever – knolselder en beukenzwam - balsamico(*)
***
Sorbet van de dag

***
Patrijs op een bedje van champignons en saus fine champagne

Of

Tongrolletjes vergezeld van porto bello en saus van garnaal
afgewerkt met verse dragon

***
Dessert of koffie

 € 56,00 of 70,00 (*)

 


 

Suggesties

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)

Gerookte eendenborst met gekarameliseerd witloof en afgewerkt met geitenkaas

Duo van zalm met cevenne ui en een bieslook mayonaise

Gebakken ganzenlever met knolselder en beukenzwam, op smaak gebracht met balsamico

Platte Oesters (6 stuks)

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham

Stoofpotje van hert vergezeld van seizoen groentjes en amandelkroketten

Salade met dagverse Oostende grijze garnalen (hand gepeld) met verse frietjes

Patrijs op een bedje van champignons en saus fine champagne

Tongrolletjes  vergezeld van porto bello en een saus van garnaal met verse dragon

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

 

Traiteur (enkel af te halen)

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)


12,00

9,00

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham

Tongrol vergezeld van porto bello en een saus van garnaal en verse dragon

Patrijs op een bedje van champignons en saus fine champagne

Stoofpotje van hert vergezeld van seizoens groentjes en amandelkroketten

 

29,00

28,00

27,00

26,00

21,00