À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Duo van wildpaté met z'n garnituur
Carpaccio van hert met beukenzwam -créme van ganzenlever
Salade met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur
Gebakken kabeljauw-pastinaak-pata negra-jus van kalf
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Scampi 's met champigons en sjalot-getomateerde currysaus
Tongfilets op Oostendse wijze
Filet van hert met herfstgroentjes,bordelaisesaus- amandelkroketten
Filet van patrijs met savooi-wildjus met truffel en amandelkroketten
Salade met hand gepelde grijze garnalen en z'n garnituur met verse frietjes
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met kreeft (enkel op bestelling)
Fazant "fine champagne" of "Veronique (per 2 pers)
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Duo de paté de gibier avec sa garniture
Carpaccio de cerf avec champignons de hétre,balsamique et créme de foie gras
Salade aux crevettes grises avec sa garniture
Cabillaud sauté-panais-pata negra-jus de veau
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Scampi 's avec champigons et échalote-sauce tomate curry
Sole Ostendaise, pureé
Filet de cerf avec légumes d'automne- sauce bordelaise
Filet de perdreau avec chou de savoie-sauce de gibier à la truffe et croquettes d'amandes
Salade aux crevettes grises avec sa garniture et pommes frites fraîches
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard(sur commande)
Faisan "fine champagne" ou "Veronique" (par 2 pers)
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts