À la carte
Voorgerechten
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
Tartaar van rund met selder en Parmezaan - truffelmayo
Coquille en Serrano geserveerd met saus van Ricard en krokante ui
Salade met Oostendse grijze garnalen en z'n garnituur
Duo van zalm met komkommer jonge ui- honingmosterd mayo
Hoofdgerechten
Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux
Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)
Zeeduivel geserveerd prei en tomaat -saus van anijs-garnaal
Kabeljauw op een bedje van asperges omhuld met witte wijnsaus afgewerkt met kervel
Filet mignon met pittige champignonsaus-bloemkool- aardappelkroket
Filet pur van kalf geserveerd met asperges verrijkt met kalfsjus afgewerkt met Luikse siroop en kroketten
Suggesties van chef Caroline
Kreeft belle-vue (per 100 gr)
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)
Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft
Nagerechten
Chocolade mousse
Coupe vanille ijs
Dame Blanche
Coupe van roomijs met vers fruit
Coupe advocaat
Sabayon per 2cvts
À la carte
Entrées
Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Tartare de boeuf avec céleri et parmesan- mayo à la truffe
Coquilles et Serrano servi avec sauce au Ricard et oignon croustillant
Salade crevettes grises avec sa garniture
Duo de saumon avec concombre et jeune oignon - mayo miel moutarde
Plats consistants
Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux
La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)
Lotte avec poireau et tomate - sauce avec anis - crevettes
Cabillaud sur un nid d'asperges, sauce au vin blanc et sublimée par cerfeuil et parmesan
Filet mignon avec sauce champignons épicée -croquettes
Filet pur de veau avec asperges enrichi au jus de veau avec sirop de Liége et des croquettes
Suggestions de chef Caroline
Homard Belle-vue (par 100 gr)
Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)
Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard
Desserts
Mousse au chocolat
Coupe vanille
Dame Blanche
Coupe de glace assortie de fruits frais
Coupe advocat
Sabayon par 2cvts