À la carte

Voorgerechten                                                                                  

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen       

Tartaar van rund met selder en Parmezaan - truffelmayo

Coquille en Serrano geserveerd met saus van Ricard en krokante ui

Salade met Oostendse grijze garnalen en z'n garnituur

Duo van zalm met komkommer jonge ui- honingmosterd mayo

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten verrijkt met jus en mosterd uit Meaux                                          

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Zeeduivel geserveerd prei en tomaat -saus van anijs-garnaal

Kabeljauw op een bedje van asperges omhuld met witte wijnsaus afgewerkt met kervel

Filet mignon met pittige champignonsaus-bloemkool- aardappelkroket

Filet pur van kalf geserveerd met asperges verrijkt met kalfsjus afgewerkt met Luikse siroop en kroketten

 

Suggesties van chef Caroline

Kreeft belle-vue (per 100 gr)           

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en
garnaal (per 100 gr)

Rijkelijke Noordzee bouillabaisse met 1/2 kreeft 

 

Nagerechten

Chocolade mousse                                                                       

Coupe vanille ijs                                                                                       

Dame Blanche                                                                                             

Coupe van roomijs met vers fruit                                                         

Coupe advocaat                                                                   

Sabayon per 2cvts                                                                 

 

 

À la carte

Entrées

Croquettes aux crevettes grises d’Ostende “faites maison
Tartare de boeuf avec céleri et parmesan- mayo à la truffe

Coquilles et Serrano servi avec sauce au Ricard et oignon croustillant

Salade crevettes grises avec sa garniture

Duo de saumon avec concombre et jeune oignon - mayo miel moutarde

 

Plats consistants

Ris de veau poêlé et légumes de saison, sauce avec moutarde de Meaux

La sole “Belle Meunière” (+/- 500 gr brut)

Lotte avec poireau et tomate - sauce avec anis - crevettes

Cabillaud sur un nid d'asperges, sauce au vin blanc et sublimée par cerfeuil et parmesan

Filet mignon avec sauce champignons épicée -croquettes

Filet pur de veau avec asperges enrichi au jus de veau avec sirop de Liége et des croquettes

 

Suggestions de chef Caroline

Homard Belle-vue (par 100 gr)                

Homard beurre blanc à la ciboulette avec crevettes grises (par 100 gr)

Bouillabaisse de la mer du Nord avec demi homard

 

Desserts

Mousse au chocolat

Coupe vanille                                                                                        

Dame Blanche                                                                                             

Coupe de glace assortie de fruits frais                                                     

Coupe advocat                                                                   

Sabayon par 2cvts