Suggestiemenu

 

                       Duo van zalm met komkommer en jonge ui                               afgewerkt met een honingmosterdmayo

***

 Coquille en Serrano afgewerkt met een
sausje van Ricard, krokante ui (*)

***

Sorbet met huisgemaakte cello

***

Filet pur van kalf geserveerd met asperges
verrijkt met kalfsjus afgewerkt met Luikse siroop en kroketten
of

Kabeljauw op een bedje van asperges, garnaal
omhuld met witte wijnsaus afgewerkt met Parmezaan en kervel

***

Koffie of dessert

 

 € 72,00 - € 88,00 (*)

 

 

Menu de suggestions

 

Duo de saumon avec concombre et jeune oignon- mayo miel et moutarde

***

 Coquilles et Serrano
servi avec sauce Ricard et oignon croustillant (*)

***

Sorbet avec cello faites maison

***

Filet pur de veau servi avec asperges enrichi  a jus de veau avec sirop de Liége et des croquettes
ou

Cabillaus sur un nid d'asperges, crevettes, enveloppé d'une sauce au vin blanc avec parmesan et cerfeuil

***

Café ou dessert

 

 € 72,00 - € 88,00 (*)