Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Gebakken Sint-Jacobsnootje en Breydelspek verrijkt met een saus van pickles

Gerookte zalm met een citroenvinaigrette afgewerkt met peterselie

Zomerse salade verrijkt met haringfilet en afgewerkt met saus van honing en dille

Toast met mozzarella en pesto van basilicum  vergezeld met Mangalicaham

Hoofdgerecht

Paling in het groen met dagverse frieten

Varkenshaasje met krulandijvie afgewerkt met een saus “ Blackwell” en aardappelkroketten

Belgisch blauw witte Filet pur op smaak gebracht met een saus van rode wijn op een mengeling van boontjes en sjalotjes

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv