Gerechten van de kaart

Voorgerechten

6 zomeroesters 3/0

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Asperges met gerookte zalm en grijze garnalen

Tomaat-garnaal met zijn garnituur

Tarbot met asperges, serrano ham en een botersausje met verse kervel

Duo van tonijn en kalf met een chili mayonaise

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Tomaat-garnaal (2 stuks) met zijn garnituur en frietjes

Filet mignon met een crème van courget & tomaat – asperges en champignons - Portosaus

Kabeljauw met verse tartaar en frietjes

  

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts

 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr

Kreeft in helder nat met groentjes (per 100 gr)

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en garnaal (per 100 gr)

 

Maandmenu

Duo van tonijn en kalf met krokante salade afgewerkt met een chili mayonaise

***
Tarbot met asperges – serrano – botersausje met verse kervel(*)
***
Sorbet van de dag

***
Grietfilet in samenspel met gerookte zalm en asperges
puree van prei – sausje van saffraan

Of

Filet mignon met een crème van courget & tomaat
op een bedje van asperges en champignons – Portosaus

***
Dessert of koffie

 € 56,00 of 70,00 (*)

Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Asperges met gerookte zalm en een botersausje afgewerkt met verse kervel

of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen


***

soepje of sorbet

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (+3€ suppl.)
of
  Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham

of
Stoofpotje van hert vergezeld van seizoen groentjes en amandelkroketten

***
Dessert of koffie

Menu: 41,00 euro

Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes(*)

***
Sorbet van de dag

***
kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten
afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

***

Dessert of koffie

 € 61,00 of 75,00 (*)