Suggesties

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)

Gerookte tonijn verfijnd met selder en komkommer met mayonaise van wakamé

Serranoham vergezeld van mozzarella afgewerkt met structuren van tomaat

Duo van scampi en gelakt spek in een soepje afgewerkt met curry en appel

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeebaars met een bouillon van broccoli en champignons afgewerkt met basilicum

Kabeljauw op Oostendse wijze

Salade met dagverse Oostende grijze garnalen (hand gepeld) met verse frietjes

Filet pur met crème van erwt en jonge wortel – saus Madeira

 

Traiteur (enkel af te halen)

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)


12,00

9,00

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeebaars met een bouillon van broccoli en champignons afgewerkt met basilicum

Kabeljauw op Oostendse wijze

Filet pur met crème van erwt en jonge wortel – saus Madeira

 

29,00

19,00

23,00

24,00