Suggesties

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)

Gerookte eendenborst met gekarameliseerd witloof en afgewerkt met geitenkaas

Duo van zalm met cevenne ui en een bieslook mayonaise

Gebakken ganzenlever met knolselder en beukenzwam, op smaak gebracht met balsamico

Platte Oesters (6 stuks)

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham

Stoofpotje van hert vergezeld van seizoen groentjes en amandelkroketten

Salade met dagverse Oostende grijze garnalen (hand gepeld) met verse frietjes

Patrijs op een bedje van champignons en saus fine champagne

Tongrolletjes  vergezeld van porto bello en een saus van garnaal met verse dragon

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

 

Traiteur (enkel af te halen)

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)


12,00

9,00

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Pladijs met een crème van pompoen, boschampignons en Serrano ham

Tongrol vergezeld van porto bello en een saus van garnaal en verse dragon

Patrijs op een bedje van champignons en saus fine champagne

Stoofpotje van hert vergezeld van seizoens groentjes en amandelkroketten

 

29,00

28,00

27,00

26,00

21,00