Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue           per 100 gr.

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse hand- gepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters Creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters Creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)                                                                          

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze                                                             

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Trio van wildpaté met huisgemaakt garnituur en rozijnenbrood

Toast champignon met gerookt spek en een room van sjalot

Traag gegaarde eendenborst met een sausje van appelsien afgewerkt met knolselder en rucola

Terrine van ganzenlever afgewerkt met balsamico en vijg

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Huisgemaakte stoverij van hert met herfstgroentjes en amandelkroketten

Heilbotfilet op een bedje van savooi en Serrano met een jus afgewerkt met truffel

Kabeljauw met champignons en een met curry en garnaal geparfumeerde botersaus

Patrijs ‘fine champagne’ (witloof, sjalot – cognac)

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasbordje

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts

Maandmenu

Traag gegaarde eendenborst met een sausje van appelsien
afgewerkt met knolselder en rucola
***
Terrine van ganzenlever – balsamico – vijg - rozijnenbrood(*)
***
Sorbet

***
Patrijs ‘fine champagne’ (per 2 cvts)
Of
Kabeljauw met champignons en een botersaus geparfumeerd met curry en garnaal

***
Verrassingssdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)

Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Trio van wildpaté met huisgemaakte garnituur en rozijnenbrood
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Toast champignon met gerookt spek en een room van sjalot

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (+3€ suppl.)
of
    Heilbotfilet op een bedje van savooi en Serrano-jus afgewerkt met truffel
of
            Huisgemaakte stoverij van hert met herfstgroentjes en amandelkroketjes

***
Nagerecht van de dag

Menu: 39,00 euro

Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Verrassingsdessert

75,00 euro