Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue           per 100 gr.

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse hand- gepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters Creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters Creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)                                                                          

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze                                                             

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Taartje van gerookte zalm en boekweit pannenkoek, komkommer en crème Xérès

Coquilles met krokant spek, chutney van tomaat en Parmezaanse kaas

Kortgebakken tonijn in combinatie met zijn tartaar en een hoisin mayonaise

Kreeft in samenspel met coquilles in eigen nat – pata negra – fijne groentje

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Griet met spitskool en kerstomaat – saus armoricaine met verse dragon

Varkenshaasje met groenten krans en een pittige champignonsaus - aardappelkroketten

Kabeljauwhaasje en garnaal vergezeld van jonge ui, champignons - saus Champagne en curry

Lamskroon met savooikool, spek  – saus  van Cognac

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasbordje

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts