Traiteur 't Vistrapje
ZATERDAG 28 NOVEMBER & ZONDAG 29 NOVEMBER

 

Voorgerechten

 
Meloen met serrano ham en balsamico € 12,0
Duo van wildpaté met zijn garnituur € 14,0
Noordzeevissoep met zijn garnituur € 12,0
   
Hoofdgerechten  
Filet van griet op een bedje van venkel en selder, saus van garnaal € 24,0
Varkenshaasje met bloemkool en broccoli met een cross & blackwellsaus (pickles) € 22,0
Bosduiffilet met champignons, jonge ui en saus Madeira & speculoos € 23,0
Fazant fine champagne of veronique (per 2 cts) € 58,0
   
Dessert  
Soesjes met slagroom en chocolade € 6,0
Vers fruit met huisgemaakte advocaat € 7,0
   
Entrèes  
Melon avec jambon serrano € 12,0
Duo de pâté de gibier avec sa garniture € 14,0
Soupe de poissons Nordique avec sa garniture € 12,0
   
Plat consistants  
Filet de barbue avec fenouil et céleri, sauce au crevettes € 24,0
Filet de porc avec chou-fleur et brocoli, sauce Cross & Blackwell (pickles) € 24,0
Filet de pigeon entouré de champignons et jeune oignon, sauce au Madère & speculóos € 23,0
Faisan fine champagne ou veronique (par 2 cts) € 58,0
   
Dessert  
Profiteroles chantilly et sauce au chocolat € 6,0
Fruit frais avec avocat (faites maison) € 7,0

 

BESTELLEN KAN T.E.M. VRIJDAG 27 NOVEMBER

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/80.23.82

AF TE HALEN OP ZATERDAG EN/OF ZONDAG
TUSSEN 11.00U EN 14.00U