Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Romeinse salade met gerookte kippenfilet, Parmezaanse kaas, ansjovis en dressing

Carpaccio van rundsvlees met fijngesnipperde witte selder en langoustine staartjes

Asperges op Vlaamse wijze

Gebakken Sint-Jacobsnootjes met fijne groentjes en saus van Ricard


Hoofdgerecht

Filet van heilbot met duo van prei en venkel omringd met een jus van garnalen

Chateaubriand (Limousin) op een bedje van jonge wortelen en lamsoor met een saus van bruine fond verrijkt met sjalotjes

Koteletje van melkkalf met Portosaus vergezeld van dagverse groenten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv

Sabayon per 2cv