Gerechten van de kaart

Voorgerechten

6 Oostendse zomerse oesters 3/0

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Mosselbordje curry-Ricard

salade-garnaal met zijn garnituur

Lotte in een bouillon van dashi (tonijn) met boterboon en chorizo

Duo van gerookte heilbot en scampi met een vinaigrette van bloemkool, wortel ui

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Salade garnaal met zijn garnituur en verse frietjes

Filet pur met snijboon afgewerkt met spek en saus Madeira

Pladijs met een tomatensalsa en zomerse mayonaise

Tarbot op Oostendse wijze

  

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts

 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr)

Kreeft in helder nat met groentjes (per 100 gr)

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en garnaal (per 100 gr)