Gerechten van de kaart

Voorgerechten

6 Oostendse zomerse oesters 3/0

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Wildpaté met zijn garnituur

salade-garnaal met zijn garnituur

Gerookte kwartel met veenbes en knolselder

Ganzenlever met zwarte beuling en structuren van appel

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Gebakken zeetong (+/- 500 gr bruto)

Salade garnaal met zijn garnituur en verse frietjes

Grietfilet met een puree van prei, champignons & pijpajuin – getomateerde roomsaus

Patrijsfilet met witloof met een cognacsaus afgewerkt met truffel & amandelkroketjes

Fazant “fine champagne” OF “Veronique” per 2pers          (verkrijgbaar vanaf 15 Oktober)

Filet pur ‘Rossini” met een Portosaus

  

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cvts

 

Suggesties

Kreeft belle-vue (per 100 gr)

Kreeft in helder nat met groentjes (per 100 gr)

Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met bieslook en garnaal (per 100 gr)