Suggesties

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)

Gerookte tonijn verfijnd met selder en komkommer met mayonaise van wakamé

Serranoham vergezeld van mozzarella afgewerkt met structuren van tomaat

Duo van scampi en gelakt spek in een soepje afgewerkt met curry en appel

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld

 

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeebaars met een bouillon van broccoli en champignons afgewerkt met basilicum

Kabeljauw op Oostendse wijze

Salade met dagverse Oostende grijze garnalen (hand gepeld) met verse frietjes

Filet pur met crème van erwt en jonge wortel – saus Madeira

 

Traiteur (enkel af te halen)

Voorgerecht

Noordzeevissoep met zijn garnituur

In huis gemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand gepeld)


12,00

9,00

Hoofdgerecht

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Zeebaars met een bouillon van broccoli en champignons afgewerkt met basilicum

Kabeljauw op Oostendse wijze

Filet pur met crème van erwt en jonge wortel – saus Madeira

 

29,00

19,00

23,00

24,00

 

Maandmenu

Gerookte tonijn verfijnd met selder en komkommer – mayonaise van wakamé

***
Duo van scampi en gelakt spek omringd door een soepje
afgewerkt met curry en appel (*)

***
Sorbet van de dag

***
Kabeljauw op Oostendse wijze

Of

Filet pur met crème van erwt en jonge wortel – saus Madeira

***
Dessert of koffie

 € 56,00 of 70,00 (*)

Menu gourmet

Salade met dagverse Oostendse grijze garnalen (hand-gepeld)
of
Serranoham vergezeld van mozzarella afgewerkt met structuren van tomaat
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten (+3€ suppl.)
of
  Rollade van kip (Schorenaer) verrijkt met jonge ui, champignons en witloof,
saus geparfumeerd met huisgemaakte marmelade van pruimen
of
Zeebaars met een bouillon - broccoli en champignons afgewerkt met basilicum

***
Dessert of koffie

Menu: 39,00 euro

Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezeriken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met 
mosterd uit Meaux

***

Dessert of koffie

75,00 euro