NIEUWJAARSMENU

 

Aperitiefhapjes
Amuses bouche

***
Traaggegaard kalfsvlees met duo van tonijn en rucola

***
 ***St.-Jacobsnootjes in samenspel met Serranoham - pittig Ricardsausje

***

Soepje van witloof & venkel afgewerkt met grijze garnalen

***

                      Hertenkalffilet met zijn wintergroentjes,
sausje van oude Porto en aardappelgratin

of

Huwelijk van tongrol en kreeft à l’Ostendaise
(grijze garnalen en champignons)

***

Nieuwjaarsdessert

 

Prijs menu: € 57,00 – ***€ 69,00 (met St.-Jacobsnootjes)

BESTELLEN KAN T.E.M. DINSDAG 29 DECEMBER

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/80.23.82

AFHALING BESTELLING:

Donderdag 31 December 11.00u – 15.00u

Vrijdag 1 Januari 11.00u – 15.00u

 

 

 

Traiteur 't Vistrapje
ZATERDAG 28 NOVEMBER & ZONDAG 29 NOVEMBER

 

Voorgerechten

 
Meloen met serrano ham en balsamico € 12,0
Duo van wildpaté met zijn garnituur € 14,0
Noordzeevissoep met zijn garnituur € 12,0
   
Hoofdgerechten  
Filet van griet op een bedje van venkel en selder, saus van garnaal € 24,0
Varkenshaasje met bloemkool en broccoli met een cross & blackwellsaus (pickles) € 22,0
Bosduiffilet met champignons, jonge ui en saus Madeira & speculoos € 23,0
Fazant fine champagne of veronique (per 2 cts) € 58,0
   
Dessert  
Soesjes met slagroom en chocolade € 6,0
Vers fruit met huisgemaakte advocaat € 7,0
   
Entrèes  
Melon avec jambon serrano € 12,0
Duo de pâté de gibier avec sa garniture € 14,0
Soupe de poissons Nordique avec sa garniture € 12,0
   
Plat consistants  
Filet de barbue avec fenouil et céleri, sauce au crevettes € 24,0
Filet de porc avec chou-fleur et brocoli, sauce Cross & Blackwell (pickles) € 24,0
Filet de pigeon entouré de champignons et jeune oignon, sauce au Madère & speculóos € 23,0
Faisan fine champagne ou veronique (par 2 cts) € 58,0
   
Dessert  
Profiteroles chantilly et sauce au chocolat € 6,0
Fruit frais avec avocat (faites maison) € 7,0

 

BESTELLEN KAN T.E.M. VRIJDAG 27 NOVEMBER

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/80.23.82

AF TE HALEN OP ZATERDAG EN/OF ZONDAG
TUSSEN 11.00U EN 14.00U

 

 Kerstmenu

 

Aperitiefhapjes

***

Carpaccio van hert met een crème van ganzenlever,
escabeche van beukenzwam en rucola

***

***Halve kreeft à l’Ostendaise
(grijze garnalen - champignons)

***

Knolseldersoepje afgewerkt met Pata Negra

*** 

Het fijnste van fazant met een puree van savooi,
saus fine champagne afgewerkt met truffel

of - ou

Filet van tarbot op een bedje van prei en tomaat,
saus met saffraan en King Crab, kruidige aardappeltjes

***

Samenspel van chocolade en mandarijn


€ 59,00 – € 69,00*** (met kreeft)

BESTELLEN KAN T.E.M. DINSDAG 22 DECEMBER

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/80.23.82

AFHALING BESTELLING:

Donderdag 24 December 11.00u – 15.00u

Vrijdag 25 December 11.00u – 15.00u