Traiteur 't Vistrapje
Weekend 10-11 april
Voorgerechten
Huisgemaakte garnaalkroketten met dagverse Oostendse grijze garnalen (2st)
€ 9,0
Soepje van knolselder & venkel met Serranoham
€ 10,0
Mechelse asperges met gerookte zalm, ei en verse bieslook
€ 16,0
Hoofdgerechten
Grietfilet met asperges en een saus van saffraan met grijze garnalen
€ 24,0
Gebakken kabeljauw met verse tartaar
€ 25,0
Filet Mignon met asperges en champignons – saus van truffel
€ 27,0
Dessert
Chocomousse met advocaat en vers fruit
€ 8,0
BESTELLEN KAN T.E.M. VRIJDAG 16 APRIL (12u)
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059/80.23.82
AFHALING BESTELLING ZATERDAG 17 OF ZONDAG 18 APRIL VAN 11.00U TOT 14.00U
BEDANKT!
GROETJES CAROLINE & TEAM
Het restaurant is gelegen in het hartje van Oostende aan de visserskaai. Sedert 01 augustus 2017 wordt het restaurant uitgebaat door Caroline Nevelsteen.
Het restaurant biedt plaats voor 40 personen. Ieder gerecht dat onze chef zijn gasten voorschotelt is een specialiteit waaraan veel zorg wordt besteed bij het bereiden, dresseren tot het serveren.
Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag.
De middagservice start om 12u00 en de avondservice start om 18u15.