Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van romanesco kool en noilly prat

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

 
Suggesties

Voorgerecht

Gerookte eendenborst met een winterse salade “waldorf” geparfumeerd met druivenmosterd

Gelakt Breydel spek met coquille en bloemkool afgewerkt met pickels

Terrine van ganzenlever verrijkt met gebraden bloedworst en appel

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas in een romige champignonssaus

Hertenkoteletjes met winters garnituur, een “wildsaus “en gegratineerde aardappel

Fazant met witloof (2cvts)

Fazant fine champagne(cognac) 2cvts

Hazenrugfilet verrijkt met wintergarnituur en een “Wildsaus”-gegratineerde aardappel

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv