Salade met dagverse grijze Oostendse garnalen (hand gepeld)
of
Duo van gerookte heilbot en terrine van paling in’t groen vergezeld van sucrine (kleine romeinse sla)
en afgewerkt met een saus van mierikswortel
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Mechelse asperges met Lomo Duroc(spaans varkensvlees)
en verrijkt met een opgevuld tomaatje met ei afgewerkt met een barbecuesaus

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Spaans Duroc varkenshaasje met seizoen groenten
en afgewerkt met balsamicosaus
of
Filet van Goudbrasem vergezeld van spitskool met pancetta(Italiaans spek)
in helder nat van asperges verrijkt met basilicum en gebakken aardappel
of
Gebraden lamskoteletjes in een lamsfond verrijkt met dragon
en vergezeld van aubergine en courget en gegratineerde aardappel

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro