Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Duo van witte heilbot en terrine van paling in’t groen

Mechelse asperges met lomo opgevulde tomaat met ei en barbecuesaus

Asperges op Vlaamse wijze

Asperges met gerookte zalm en mosterd mousseline

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met gebraiseerde schorseneren saus mosterd  Meaux

Zeeduivel met Mechelse asperges en champignons in kreeftensaus met dragon

Gebakken Spaans Duroc varkenshaasje met seizoen groenten en afgewerkt  met een saus van balsamico

Lamsfilet met spitskool en spek afgewerkt met rozemarijnsaus en gebakken aardappel

Kalfszwezerikken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv

Sabayon per 2cv