Menu Gourmet

Salade met dagverse grijze Oostendse garnalen (hand gepeld)
of
Toast champignons gebakken in collonatospek en afgewerkt met een mousse van bosduif en äioli
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Vitello tonnato met kortgebakken tonijn en een salade van tonijn

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Belgische wit-blauwe ossenhaas met gebraiseerde schorseneren afgewerkt met een saus van mosterd Meaux
of
Haasje van blauwe leng vergezeld van gecarameliseerde prei en chorizo afgewerkt met een witte wijnsaus
of
Filet van “Schoorenaer” kip opgevuld met witloof in een gevogeltefond op smaak gebracht met honing en aardappelkroketten

***
Nagerecht van de dag

Menu : 37,00 euro

 

Wildmenu

Smeus van aardappel en Oostendse grijze garnalen afgewerkt met zure room een gepocheerd ei en bieslook

***
Bloemkoolsoep met breydelham

***
Traag gegaarde kalfslende met krokant gebakken kalfszwezerik afgewerkt met een saus van kalfsfond
verrijkt met mosterd uit Meaux en een chutney van tomaat

***
Chocolademousse met citrusvruchten en munt

Deze menu wordt opgediend per tafel

54,00 euro

 

Maandmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezerikken met seizoensgroenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel

***

Chocolademousse met citrusvruchten en munt

Deze menu wordt opgediend per tafel

65,00 euro

 

Voor reservatie Tel. 0470/390724 of 059/ 802382

 

Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

 
Suggesties

Voorgerecht

Toast champignons gebakken in collonatospek afgewerkt met mousse van bosduif en äioli

Vitello tonnato met kortgebakken tonijn en een salade van tonijn

Smeus van aardappel en Oostendse grijze garnalen afgewerkt met zure room, gepocheerd ei

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met gebraiseerde schorseneren saus mosterd  Meaux

Haasje van blauwe leng vergezeld van gecarameliseerde prei en chorizo, witte wijnsaus

Filet van “schoorenaer”kip opgevuld met witloof in een gevogeltefond op smaak gebracht met honing en aardappelkroketten

Traag gegaarde kalfslende met krokant gebakken zwezerik afgewerkt met een kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Kalfszwezerikken met seizoensgoenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv