Menu Gourmet

Salade met dagverse grijze Oostendse garnalen (hand gepeld)
of
Duo van gerookte heilbot en terrine van paling in’t groen vergezeld van sucrine (kleine romeinse sla)
en afgewerkt met een saus van mierikswortel
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Mechelse asperges met Lomo Duroc(spaans varkensvlees)
en verrijkt met een opgevuld tomaatje met ei afgewerkt met een barbecuesaus

***

Noordzee vissoep of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Spaans Duroc varkenshaasje met seizoen groenten
en afgewerkt met balsamicosaus
of
Filet van Goudbrasem vergezeld van spitskool met pancetta(Italiaans spek)
in helder nat van asperges verrijkt met basilicum en gebakken aardappel
of
Gebraden lamskoteletjes in een lamsfond verrijkt met dragon
en vergezeld van aubergine en courget en gegratineerde aardappel

***
Nagerecht van de dag

Menu : 37,00 euro

 

Maandmenu

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten verrijkt met Serrano(18m)
vergezeld van een wasabi crumble en afgewerkt met kervelolie

***

Tarbotmoot in samenspel met gekarameliseerd witloof en citroen thijmboter (*)

***
Sorbet van de dag

***
Lamsfilet(Texel) spitskool en spekblokjes afgewerkt met rozemarijnsaus en gebakken aardappelen
Of
Medaillon van zeeduivel met Mechelse asperges en champignons in een kreeftensaus geparfumeerd met dragon
***
Verassingsdessert

 € 54,00 of 70,00 (*)

 

Kreeftenmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in helder nat met groentjes

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in blanke botersaus afgewerkt met chinese bieslook

of - ou

Kalfszwezerikken met seizoensgroenten afgewerkt met kalfsfond
verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel

***

Chocolademousse met citrusvruchten en munt

70,00 euro

 

Voor reservatie Tel. 0470/390724 of 059/ 802382

 

Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

Gebakken kabeljauw met tartaarsaus

 
Suggesties

Voorgerecht

Duo van witte heilbot en terrine van paling in’t groen

Mechelse asperges met lomo opgevulde tomaat met ei en barbecuesaus

Asperges op Vlaamse wijze

Asperges met gerookte zalm en mosterd mousseline

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met gebraiseerde schorseneren saus mosterd  Meaux

Zeeduivel met Mechelse asperges en champignons in kreeftensaus met dragon

Gebakken Spaans Duroc varkenshaasje met seizoen groenten en afgewerkt  met een saus van balsamico

Lamsfilet met spitskool en spek afgewerkt met rozemarijnsaus en gebakken aardappel

Kalfszwezerikken met seizoen groenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv

Sabayon per 2cv