Menu Gourmet

Salade met dagverse grijze Oostendse garnalen (hand gepeld)
of
Gerookte kwartel lauw opgediend - salade met peer en Luikse siroop
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Duo van gebakken gamba en St. Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus
verrijkt met tomaten en geparfumeerd met curry

***

Noordzeesoepje of Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Belgische wit-blauwe ossenhaas in een romige champignonsaus
of
Filet van Griet opgevuld met gerookte zalm in een witte wijnsaus verrijkt
met fijne groenten – aardappelpuree

***
Nagerecht van de dag

Menu : 37,00 euro

 

Wildmenu

Terrine ganzenlever met balsamico en vijg
Rozijnenbroodje

***

Soepje van knolselder

***

patrijs met savooi en spek met zijn wildsausje
kroketje van truffel

***

Pannenkoek normande  - calvados

Deze menu wordt opgediend per tafel

54,00 euro

 

Maandmenu

Traditionele cocktail van kreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve kreeft in een blanke botersaus afgewerkt met Chinese bieslook

***
Sorbet van de dag

***
Kreeft in helder nat vergezeld van zomerse groenten

of - ou

Gebakken kalfszwezeriken op smaak gebracht met een mosterdsa

***

Meloen verrijkt met Monbazillac wijn

Deze menu wordt opgediend per tafel

65,00 euro

 

Voor reservatie Tel. 0470/390724 of 059/ 802382

 

Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van tartaarsaus

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Gebakken kalfszwezerikken op smaak gebracht met een mosterdsaus dagverse groenten en gegratineerde aardappelen

Noordzee Bouillabaisse

 
Suggesties

Voorgerecht

Duo van gebakken gamba en St. Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus verrijkt met tomaten en geparfumeerd met curry

Ganzenleverterrine balsamicosiroop - vijg en rozijnenbrood

Gerookt kwarteltje lauw opgediend -  sla met peer en Luikse siroop

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas in een romige champignonssaus

Gebakken  grietfilet opgevuld met gerookte zalm in een witte wijnsaus verrijkt met fijne groenten en aardappelpuree                                                 

Tomaat opgevuld met Oostendse grijze garnalen(2 stuks) en dagverse frieten

Patrijs met savooi en spekjes -  wildsausje en kroketje van truffel

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv