Gerechten van de kaart

Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Kreeft belle-vue (per 100 gr.)

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Noordzee Bouillabaisse

 
Suggesties

Voorgerecht

Toast champignons gebakken in collonatospek afgewerkt met mousse van bosduif en äioli

Vitello tonnato met kortgebakken tonijn en een salade van tonijn

Smeus van aardappel en Oostendse grijze garnalen afgewerkt met zure room, gepocheerd ei

 

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met gebraiseerde schorseneren saus mosterd  Meaux

Haasje van blauwe leng vergezeld van gecarameliseerde prei en chorizo, witte wijnsaus

Filet van “schoorenaer”kip opgevuld met witloof in een gevogeltefond op smaak gebracht met honing en aardappelkroketten

Traag gegaarde kalfslende met krokant gebakken zwezerik afgewerkt met een kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux

Kalfszwezerikken met seizoensgoenten afgewerkt met kalfsfond verrijkt met mosterd uit Meaux en gegratineerde aardappel 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Sabayon per 2cv

Sabayon per 2cv