Gerechten van de kaart

Voorgerechten

Babykreeft in helder nat vergezeld van zomerse groenten         .

In huis gemaakte vissoep.

In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen

Gebraden Sint-Jacobsnootjes opgediend in blanke botersaus verrijkt met zurkel

Salade van verse handgepelde Oostendse garnalen

6 Zeeuwse oesters creusen

6 Oostendse platte oesters 5/0

3 Zeeuwse oesters creusen + 3 Oostendse platte oesters 5/0

 

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauwhaasje vergezeld van tartaarsaus

Gebakken zeetong (+/- 500 Bruto)

Noordzeetong (filets) op Oostendse wijze

Gebakken of gepocheerde tarbot met mousselinesaus

Gebakken kalfszwezerikken op smaak gebracht met een mosterdsaus dagverse groenten en gegratineerde aardappelen

Noordzee Bouillabaisse

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas met “Béarnaise”

 
Suggesties

Voorgerecht

Carpaccio van rundsvlees “Limousin” afgewerkt met olijfolie “extravierge” en  schaafsel van parmezaanse kaas  verrijkt met rucola salade                                                                                                 

Traditionele cocktail van babykreeft en Kingkrab

Gerookte zalm met toast

Duo van gebakken zeebaars en St. Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus verrijkt met zomerse groenten                                                                                                                                                                            

Hoofdgerecht

Gebraden belgisch blauw witte ossenhaas in een bruine fondsaus met dragon

Duo van gebakken  kabeljauwfilet en zeeduivel op een bedje van tomaten - courgetten en venkel geparfumeerd met zurkel en aardappelpuree                                                 

Tomaat opgevuld met Oostendse grijze garnalen(2 stuks) en dagverse frieten

Gebakken filet van jonge tarbot afgewerkt met een coulis van tomaten geparfumeerd met look

 

Nagerechten

Chocolade mousse

Coupe vanille ijs

Dame Blanche

Coupe van roomijs met vers fruit

Kaasschotel

Coupe met verse aardbeien (seizoen)

Aardbeien Natuur (seizoen)

Amuses

***
Keuze tussen vis of vleesgerecht + glas wijn inbegrepen
***
Nagerecht


Wij serveren u graag elke middag  tijdens de week deze lunch aan een ongeziene prijs-kwaliteit!

 

Tomaat opgevuld met dagverse grijze Oostendse garnalen (handgepeld)
of
Carpaccio van rundsvlees “Limousin” afgewerkt met olijfolie “extravierge” en schaafsel van parmezaanse kaas verrijkt met rucola salade
of
In huis gemaakte kroketten met Oostendse grijze garnalen
of
Duo van gebakken zeebaars en St. Jacobsnootjes vergezeld van een blanke botersaus verrijkt met zomerse groenten

***

Noordzeesoepje
of
Sorbet van de dag

***

Gebakken zeetong met dagverse frieten
of
Gebakken Belgische wit-blauwe ossenhaas in een bruine fondsaus met dragon
of
Duo van kabeljauwfilet en zeeduivel op een bedje van tomaten – courgetten en venkel
geparfumeerd met zurkel – aardappelpuree

***
Nagerecht van de dag

Menu: 37,00 euro

 

Traditionele cocktail van Babykreeft en Kingkrab

***
Gestoomde halve babykreeft in een blanke botersaus afgewerkt met Chinese bieslook

***
Sorbet van de dag

***
Babykreeft in helder nat vergezeld van zomerse groenten en Mechelse aspergen

of - ou

Gebakken filet van jonge tarbot afgewerkt met een coulis van tomaten geparfumeerd met look

***
Duo van rabarber en aardbeien met vanille ijs

65,00 euro